[Logo]

HET BERNER SENNEN ADVIES CENTRUM

"THE BARKING BUNCH"


   Voor Berner Sennen informatie, pupbemiddeling en veel, heel veel Berner foto's moet u bij de homepage van The Barking Bunch zijn! Al sinds 1983 zijn wij, Josť de Bresser en Peter van Kollenburg actief bezig met de Berner Sennen honden. We vertroetelen ze, spelen met ze, gaan met ze wandelen, we doen gedrag en gehoorzaamheidstraining, show training en we gaan naar tentoonstellingen toe. Maar ook: we fokken af en toe met de honden, we begeleiden kopers van de puppies en we bemiddelen in aankoop van puppies. Door dit alles hebben we een hele hoop ervaring opgedaan die we al vanaf 1996, destijds als eerste Berner Sennen kennel in Nederland, ook op het internet doorgeven aan andere Berner Sennen liefhebbers.

Boven alles geven de Berners ons echter veel plezier en vreugde in ons leven. We zijn een kleinschalige Berner Sennenkennel en hebben  ongeveer 5 Berner Sennen honden thuis. De meeste honden (reuen) die op onze site staan leven bij bekenden en vrienden in huis als familiehond! Daardoor krijgen al onze honden de aandacht en zorg die ze ook verdienen!
 

    Wat kunt u op deze site vinden aan BERNER SENNEN informatie:

 


Mocht u suggesties of opmerkingen hebben voor verbetering van deze site dan horen we dat graag van u!!!!Gebruik gewoon het menu, in de linkerbalk, om te navigeren door de site.
 KLIK HIER voor een eenvoudig menu als u aan u linkerhand geen menu ziet

Webdesign by
The Barking Bunch (C) 1995 - 2012