Het laatste nieuws vind je op onze Facebook pagina:


   
Februari 2014 Kerel (Mountain May from the Barking Bunch) komt ons reuen team versterken. Kijk snel op zijn website pagina


 

Januari 2014 Heer Hertog is vertrokken naar de Rainbow Bridge.....


 

 Maart 2013

Reus aangekeurd

Reus (Ruige Ridder from the Barking Bunch) is naar de raskeuring van de Berner Sennenclub geweest en is met glans geslaagd! Mevr J. de Jong keurde het exterieur en Dhr Santi kwam speciaal uit Zwitserland voor de karakterkeuring. Mooi gedaan Reus!


 

November 2012 We hebben "KLAAS" toegevoegd op onze reuen site. Klaas is een volle broer van onze "Kees". Kijk maar eens naar de video dat hij aan het 'duiken' is; echt gaaf!

 

28 November 2012 Hertog is veteraan geworden, een energieke SENIOR, 8 jaren jong vandaag bekijk maar een sfoto's op zijn website!

 

Sept 2012

 

Facebook naam vastgelegd: Kennel The Barking Bunch, kijk snel en Like us!

 http://www.facebook.com/KennelTheBarkingBunch

 


Juni 2012 Reunie @ The Barking Bunch

We hebben een mooie middag gehad met mooie honden, lieve mensen en een prachtig weer. Wat wil je nog meer.....? Kijk maar eens @ Facebook naar de mooie foto's:


   
Juni 2012

Meegedaan aan de KK 2012 van de NBSV in Amere. Majoor was 2e in Open Klasse reuen; Joe was 6e en onze good old boy Wolf was tweede veteraan! Op facebook staan de foto's en video :

April 2012 

Vanaf nu is de kennel The Barking Bunch ook op FACEBOOK te vinden: daar vind je ook alle nieuwtjes dus even "liken" en dan ENJOY!!
 
Februari 2012

Joe en Keizer aangekeurd

Joe (Ridgewater King Creole) en Keizer (Castlemtn's Keizer) zijn beide naar de raskeuring van de Berner Sennenclub geweest en beide zijn met glans geslaagd! Mevr J. de Jong keurde het exterieur en Mevr U. Flückiger kwam speciaal uit Zwitserland voor de karakterkeuring. Well done boys!


Januari 2012 José wint met haar stichting "Ark van Noah" de gemeentelijke wisseltrofee voor vrijwilligers. Lees maar eens verder...

 

Januari 2012

 

Reus on line

De website is uitgebreid met de informatie over  REUS (Ruige ridder from the Barking Bunch)


  

 

December 2011

JOE on line

De website is uitgebreid met de informatie over  JOE (Ridgewater King Creole)


  

   
November  2011

Kampioensclubmatch

Anna mocht weer eens mee en zij was de BESTE teef in de fokkersklasse! Mooi gedaan Anna. Ze is een zus van Majoor en officieel is haar naam: "Double Dutch from the Barking Bunch")


   
Mei 2011

KEIZER on line

De website is uitgebreid met de informatie over  KEIZER (Castlemtn's Keizer for the Barking Bunch)


  

Maart 2011

MAJOOR on line

De website is uitgebreid met de informatie over  Majoor (Dutch Design from the Barking Bunch)


 

maart 2011

R.I.P.

Deze week hebben we afscheid genomen van twee kanjers: Joep and King:
Wat een stilte breekt aan: beide zijn gestorven in hun 10e levensjaar en in die tijd heb je een onlosmakelijke band opgebouwd. Het vertrek van ze is dan ook zwaar en moeilijk. Maar we kunnen terug kijken op een hele fijn tijd met hele fijne Berners: en dat waren ze!
   
februari 2011

Kees en Majoor aangekeurd

Kees (Jan Klaassen from the Barking Bunch) en Majoor (Dutch Design from the Barking Bunch) zijn beide naar de raskeuring van de Berner Sennenclub geweest en beide zijn met glans geslaagd! Mevr Klok-'t Hart keurde het exterieur en Dhr Burgener kwam speciaal uit Zwitserland voor de karakterkeuring. Well done boys!


 

februari 2011

Een nieuwe jeugdkampioen: Joe
"Ridgewater King Creole" is de opvolger van Prince en laat meteen zien dat hij uit het goede hout gesneden is door het behalen van zijn eerste titel!

  


December 6, 2010

Djouka heeft de ZEEER respectabele leeftijd van 13 jaar gehaald. Op 8 november 2010 was het zover. Maar snel daarna werd het veel slechter met haar gezondheid en hebben we haar moeten laten gaan. Wel is ze nog even de oudste Berner Sennen van de vereniging geweest. Djouka bedankt voor het mooie en goede dat je ons gegeven hebt!:

  

Juli 2010

Heb jij misschien Bokes gezien? Hij is hoogstwaarschijnlijk weggelopen in de Loon en Drunense duinen dus als je daar woont of gaat wandelen let dan even extra op. Bokes is de 10 maanden oude reu van de Fam van Leeuwen die erg verdrietig zijn!
Hij is op zondag 25 juli 2010 weggelopen en heb je informatie neem dan zsm contact op via 0416-361402 of per E-mail:info@de-mussenberg.nl.

Hier is een foto van Bokes (chipnummer: 528140000385572)

 

 


April 2010 Het was een genoegen om Bobbie Hefner van de Swiss Stars kennel uit Amerika op bezoek te hebben: bekijk haar fotoos van onze honden....

 


Maart 2010

Madame Belga heeft ons op 36 jarige leeftijd verlaten nadat ze 28 jaar bij ons samen het leven geleefd heeft. Nu is ze naar de ezelhemel. We hebben samen veel plezier beleefd! Madame: bedankt! Lees verder .....

 


Maart 2010

Met trots willen we onze nieuwe reu voorstellen: KEES. Met de officiële naam: "Jan Klaassen from the Barking Bunch". Je kunt KEES op onze website bewonderen!
 

 

   
oktober 2009 De Berner Sennenreunie bij kennel het Schrikkelven haalde de krant op dierendag!. Joep, als vader van de hele kroost, was ook super trots natuurlijk!
Lees het artikel  maar eens! 
augustus 2009

Zelf een Berner Sennen hebben is kei leuk maar ..... kost ook geld. "Bezint eer je begint" is een wijs spreekwoord en ook hier van toepassing. Als je budget het toelaat is een Berner Sennen een rijk bezit. Lees zelf waar je allemaal rekening mee moet houden  en overweeg goed of een Berner Sennen ook qua kosten bij je past. Lees verder .......
 

 

juli 2009

Bakker heeft zijn keuringspapieren binnen gekregen en met een heel goed resultaat: HD-A en ED vrij. Bakker is een zoon van Prince en heet voluit: "Bakker Balbo from the Barking Bunch". Je kunt Bakker op onze website bewonderen!
 

 

   
juli 2009 Kijk eens snel naar onze nieuwe aanwinsten: 4 minivarkens zijn er geboren. Ze staan bij onze dieren met een video natuurlijk: TRUUS EN TREES video


 

juli 2009 Onze Prince is niet meer bij ons maar in de hondenhemel. Hij had botkanker aan zijn knie gekregen en was niet meer te genezen. Bedankt voor de geweldige tijd die we samen gehad hebben. Adieu het ga je goed......

 

februari 2009

Veteranen top 22

In the veteranen lijst van de Berner Sennen vereniging is 30%, van de top 22 van berners die ouder zijn dan 10 jaar en aangemeld zijn voor deze lijst, afkomstig van de Barking Bunch of van een van haar honden
Kijk maar eens naar de lijst.....


 

februari 2009

De kennel bestaat 25 jaar

Dat was al in augustus 2008 maar nu is er dan toch de tijd gevonden om een impressie te maken van deze 25 jaar.  KLIK HIER om de pagina te bekijken!


 

januari 2009 Berner Sennen Bora verandert van aftekening  (een artikel gepubliceerd in het februari nummer 2009 van het magazine "Onze Hond") Lees verder......
 

 

Kerst 2008

Ezel gaat met de VUT

Na jaren van trouwe dienst is onze ezel met de VUT en dat kwam uitgebreid in de media! KLIK HIER om het te lezen 

oktober 2008 Video

Vanaf nu zijn er video's beschikbaar van onze reuen. Tot nu toe waren die alleen beschikbaar op CD-rom maar vanaf nu gewoon live te zien op de sites van de reu (De CD-roms zijn niet meer te bestellen). Momenteel is het materiaal online van: King, Prince and Joep. Video's van de andere reuen volgen nog...


 

september 2008

Bezoek aan Moskou

Peter bezocht Olga Borodin in Moskou om te zien hoe het met Katty ging di eze bij de Barking Bunch gekocht heeft. Ze doet het perfect en groeit heel voorspoedig op. Olga heeft een heel mooie accommodatie en een hart van goud voor haar dieren. In de toekomst zullen we nog veel horen van haar kennel! Olga bedankt voor de gastvrijheid en heel veel plezier met Katty!!


 
juni 2008

Reunie

Ook dit jaar weer een heel leuke dag gehad met mooie honden en lieve mensen. Kijk snel naar de fotoos; KLIK HIER


 
maart 2008

Djouka is 10 jaar

Nog niet zo oud als Youp maar toch ook een reden om haar op onze site te vermelden is Djouka. Ook Djouka is een dochter van Sir Sirius en zij is 8 november 2007 10 jaar geworden! Djouka is als ene echte jonge teef: vol energie en lekker enthousiast. Zij wordt liefdevol verzorgd door Ben en Dinij van Rooij!


maart 2008

Youp: 23 april 14 jaar ?

Wel als alles goed gaat met haar. Youp is een dochter van Sir Sirius en misschien niet meer zo fit als een jonge hond maar nog wel elke dag blij en kwispelend.  Ze wordt ouder en dat is te merken aan haar moeizamer opstaan, slechter zicht en ook nog wat doof. Nan en Mieke Nap zijn de trots eigenaren en goede verzorgers van Youp: bedankt mensen!!

30 april 2008: Youp is net een paar dagen na haar 14e verjaardag ingeslapen.


juni 2007

Baron vaarwel

Baron zou op 20 augustus 13 jaar oud zijn geworden. De laatste weken kon hij echter niet meer goed op zijn benen komen en was het tijd om waardig afscheid te nemen. Baron heeft het merendeel van zijn jaren bij Reinder en Marijke Bakker gewoond. Bedankt voor de mooie tijd samen!


 

juni 2007

Hertog en Wolf aangekeurd

Hertog en Wolf zijn beide naar de raskeuring van de Berner Sennenclub geweest en beide zijn met glans geslaagd! Van Mevr. De Jong kreeg Wolf een "UITMUNTEND" voor zijn uiterlijk en Hertog een "ZEER GOED". En van Mevr. Fluckiger (Zwitserland) kreeg Wolf ook een "UITMUNTEND" en Hertog een "ZEER GOED". Dat kan toch bijna niet beter is het wel? Well done boys!


   

mei 2007

Winner Amerikaanse Kampioensclubmatch (BMDCA)

Krizzy is erg blij want haar vader heeft deze week de Amerikaanse Specialty show gewonnen! De eigenaar Bobbi Kinley Blewett showde Charzard (zijn echte naam is: "Adesa I'm Stepping Out". Hij was afgelopen jaar 3 keer de allerbeste in show (BIS) en hij won ook nog eens de Westminster (de grootste en meest prestigieuze show in the USA). De moeder van Krizzy "Swiss Stars American Flag"  won the American Specialty ook al eens namelijk in 2005 (met 800 ingeschreven Berner Sennenhonden)Kijk maar eens of Krizzy op haar bekende ouders lijkt : KRIZZY. Ze is toch net zo mooi als haar ouders of niet soms!!


januari 2007

Koop snel het maandblad "Onze Hond" met daarin een mooi artikel over de Berner Sennen en nog veel belangrijker: de mooie honden van de Barking Bunch staan er bij om het geweldige Berner Sennen ras te illustreren. Hertog als "cover-boy" en verder Prince, Krizzy en de pup Luna om het geheel te complementeren!
 
december 2006

 
Gabby

Wat een slecht einde van dit jaar: we hebben afscheid genomen van 3 super lieve honden. Gabby (12 jaar) en Bonito (11 jaar) hebben een lang en fijn leven gehad en ondanks dat het zo moeilijk is kun je dat wel accepteren.
Maar het afscheid van Henk kwam geheel onverwachts! Hij werd geopereerd voor blaasstenen maar uiteindelijk bleken er toch nog stenen achtergebleven in zijn blaas en toen de dierenarts een tweede operatie wilde uitvoeren bleek dat hij de wond niet meer kon hechten. Bedankt Henk voor de fijne tijd samen!
 
december 2006
Prince made it all the way to the top!
In Wijchen werd Prince Nederlands kampioen onder keurmeester Dhr Alferink. We zijn super trots op deze prestatie mede dankzij zijn fokker: Joe O'Callaghan uit Ierland. (Klik hier voor certificaat)
 

december 2006

Krizzy is net 1 jaar oud en is nu al definitief Nederlands Jeugdkampioen! Deze nieuwe titel kan een jeudghond (9-18 maanden oud) behalen door minimaal 3x de jeugdklasse te winnen met als voorwaarde dat de kwalificatie "Uitmuntend" toegekend wordt. Ze won voor de derde keer op de WInner show in Amsterdam en behaalde daarmee ook de titel"Jeugdwinster 2006". En of dat nog niet genoeg is behaalde ze ook nog het reserve-winner plaats! Way to go Krizzy!
 
september 2006 Hertog heeft zijn keuringspapieren binnen gekregen en met een heel goed resultaat: HD-A en ED vrij. Hertog is een zoon van KING en heet voluit: "Heer Hertog from the Barking Bunch". Je kunt HERTOG op onze website bewonderen!
 
januari 2006

En weer komt er een prachtige pup uit Amerika aan bij de Barking Bunch. "Swiss Star's American Girl Krizzy" wordt door co-fokker Vance Knuth gebracht. De andere fokker is natuurlijk Bobbie Hefner van de Swiss Star's farm en Bobbi Kinley Blewett. Krizzy's moeder is de USA specialty winner 2005 (van 800 ingeschreven honden) en pappie is ook heel bekend! Hij heeft namelijk in 2006 drie keer een 'all breed' show gewonnen (als beste gekozen van alle honden/alle rassen die ingeschreven waren): een unicum voor een Berner Sennen!
 
maart 2005

Het was een soort reunie: we vlogen naar Engeland om "Mooie Bertus from the Barking Bunch" te gaan showen in de veteraanklasse van Crufts. Bertus woont bij  Joe O'Callaghan in Ierland en is de vader van onze Prince. Het was 6 jaar geleden dat José Bertus showde op de Crufts in de juniorklasse. Ook nu ging het weer heel goed: Bertus werd Crufts winner in de veteranen klasse! Hij was in een excellente conditie en zag er nog steeds uit als een jonge hond! Mooi toch...
maart 2005

>

Melanie en haar man Richard Brandstad kwamen vanuit Amerika eens kijken hoe het met King ging. Melanie heeft thuis Chloe, King's moeder, en Hunter King's broer. Het was een gezellig bezoek en Melanie en Richard waren blij om King weer eens te ontmoeten!

februari 2005

We hadden net zijn 8ste verjaardag gevierd toen we afscheid namen van Gobbel. In een paar weken tijd veranderde hij van een enthousiaste, vrolijke en speelse hond in een oude en ziek hond. We missen onze zachtaardige lobbes nu al enorm! Gelukkig is zijn zus Emma  nog bij ons om door deze moeilijke periode te komen. Gobbel bedankt! Rust zacht!

GOBBEL


december 2004

King en Prince mochten mee naar de Kerstshow in Wijchen. Altijd weer spannend natuurlijk. King was in de open klasse ingeschreven en won die klasse! Prince was nog net geen twee jaar oud en kwam in de tussenklasse uit (15-24 maanden) en ook hij werd beste in zijn klasse! In de eindkeuring kwamen ze tegen elkaar uit en .... Prince werd kampioen en King reservekampioen. Prince werd ook het beste van het ras (B.O.B.) en veroverde een vierde plek in de erering. Well done boys!

 

december 2004

12 december is een heuglijke dag: Gabby is 10 jaar geworden! Zij is een dochter van Sir Sirius en betreedt de eregalerij van de oude glorie. Tien jaar is echt een mijlpaal voor een Berner Sennenhond! Goed gedaan Gabby!

 

oktober 2004

Het was een prachtige dag in oktober om naar de Kampioens Klubmatch van de Berners te gaan. We hadden vier Berners meegenomen naar de showen allen vielen ze in de prijzen. Kijk zelf eens naar de Barking Bunch honden die meededen:

KK 2004


oktober 2004 Een mooie dag zou het worden op 18 Oktober: Brainy Bas from the Barking Bunch zou dan de de memorabele leeftijd van 11 (ELF) jaar bereiken! Helaas heeft hij het net niet gehaald.  Hij bereikte deze mooie leeftijd mede dankzij de goede zorgen van zijn baasjes de Fam. Veldman uit Haghorst. Bedankt Arnold, Marjan en de kinderen! Bas rust zacht....

BAS


augustus 2004

20 augustus was een mijlpaal voor alweer de vierde dekreu van de Barking Bunch: Baron  is 10 jaar geworden!  Tien jaar is echt helemaal TOP voor een dekreu: zijn levenskracht heeft hij immers kunnen doorgeven aan zijn nageslacht. Daar hebben alle baasjes van zijn nakomelingen plezier van! BRAVO Baron....

BARON


 

mei 2004

Nu is King naar de raskeuring geweest en ook hij slaagde met glans! Van Mevr. De Jong kreeg hij een "UITMUNTEND" voor zijn uiterlijk en van Mevr. Fluckiger (Zwitserland) kreeg hij een "UITMUNTEND". Dat kan toch niet beter is het wel! Bedankt Bobbie Hefner (fokker van King uit de USA) voor zo'n mooie en fijne Berner

KING

januari 2004

Nadat we King uit Amerika hebben geïmporteerd is een jaar later Prince uit Ierland gekomen. Joe en Aine O'Calaghan, de fokkers van Prince,  zijn op bezoek gekomen om te zien hoe Prince het bij ons maakt. Goed natuurlijk :-). Ook hebben Joe en Aine samen met ons de voorouders van Bertus (hun dekreu van onze kennel en de vader van Prince) opgezocht. Het was een leuke tijd samen! Joe en Aine bedankt voor deze fijne en mooie reu!

PRINCE


september 2003

Joep is naar de raskeuring geweest en is daar goedgekeurd met een uitmuntend voor uiterlijk en met een zeer goed karakter. Natuurlijk zijn we daar heel trots op. Goed gedaan Joepie!

JOEP