[Logo]

"THE BARKING BUNCH" dieren


   Wij fokken al sinds 1983 Berner Sennen honden. Ze leven in een huiselijke kring maar hebben veel bewegingsruimte waar ze ook verschillende andere beesten tegenkomen. Kijk maar eens op deze pagina naar onze schapen, ezels, het paard en de kippen onder andere. Kijk eerst even naar een training van Hertog en onze mini varkens:

 

Hieronder zie je Yvonne en Joyce samen met onze ezel "Madam Belga", de schapen Rudie en Geertje en de Lakenvelder koe Milka.

   Maar wat te denken van onze varken Trees en Truus en hun kleine biggetjes. Kijk maar eens naar deze video:

 

 

  Op deze foto heeft onze Lakenvelderkoe Milka juist een kalfje gekregen: Merci heet hij. Milka is een 100% Lakenvelderkoe. Een Nederlands ras dat behoort bij de zeldzame huisdieren. Ze voldoet heel goed aan de raseigenschappen van een Lakenvelder en is daardoor opgenomen in het Lakenvelder stamboek als keurkoe.


   Linda is ons Haflinger paard. Hier staat ze er op haar best op omdat ze naar de show is geweest. Normaal loopt ze lekker in de wei of gaat ze mee als José haar berijdt. We hebben haar ook geleerd om voor de kar te lopen. Dat is in de zomer natuurlijk prachtig om met zijn allen op de kar er op uit te trekken.

Maar soms moet ze, net als José, ouderwets werken met het oude hooimachine:

Of geniet ze van haar veulen hier op de foto samen met Linda van de Braak, haar naamgenoot naar wie ze vernoemd is.:


   Pups die we fokken komen in contact met deze beesten (en natuurlijk met onze honden) wat weer goed is voor de socialisatie van de pup. Veel van onze pups gaan ook mee met de 'Ark van Noah': een stichting die dieren meeneemt naar verzorgingshuizen en gehandicapten:



Hierboven zie je hoe de huiskamer van de bewoners eventjes omgebouwd wordt als stal...

Dit is gewoon een mooie foto van een duif die ook mee gaat naar de tehuizen

evenals de kippen en poezen.

Hopelijk heeft je dit een indruk gegeven van onze dierenliefde die verder gaat dan alleen de Berner Sennenhonden. Werken met en genieten van dieren is het mooiste dat er is!!!